TechnoPartner Award een succes (video)

July 4, 2008

De Winnaars van 2008Risico nemen hoort bij het ondernemersvak, maar is te beperken door goede contacten met bedrijven en instellingen die bereid zijn dit risico te delen. Met andere woorden, launching customers die de eerste marktintroductie van een nieuw product of proces ondersteunen, zijn enorm belangrijk.

De TechnoPartner Award is dé award voor het meest succesvolle duo van technostarter en launching customer. Sinds 2006 vestigt TechnoPartner met deze award de aandacht op de rol en het belang van een goede samenwerking tussen de twee.

Op 2 juli jl. is de TechnoPartner award uitgereikt aan de technostarter Leak Control Benelux en launching customer Pita Cairo. Met hun lektestmachine garanderen ze dat álle producten vers de bakkerij van Pita Cairo verlaten zonder dat ieder product afzonderlijk gecontroleerd dient te worden.

Met deze case versloegen ze 9 andere genomineerde duo’s. Uit handen van Frans Heemskerk, staatssecretaris van EZ, ontvingen de technostarter en de launching customer de prijs: 25.000 euro aan prijzengeld en de TechnoPartner award.

Project X ontwikkelde in samenwerking met Hollandcentraal de video waarin de cases van de 10 genomineerden tijdens het TechnoPartner event in Kasteel Oud Wassenaar werden gepresenteerd. Omdat de video een groot succes was bij het aanwezige publiek hebben we besloten om hem ook op onze site te tonen.

Comments

Got something to say?